OPEN PODIUM

2 JULI 2023 | AMSTELKERK

KOM NAAR HET OPEN PODIUM

2 juli 2023 VANAF 13.30 UUR | AMSTELKERK

Het Open Podium is een zeer belangrijk onderdeel van KOHA. Zowel amateurs als jonge talenten mogen vrij spelen zonder enig competitie-element en iedereen is welkom. Door het succes van de afgelopen jaren krijgt het open podium dit jaar zelfs een eigen ldag: 2 juli 2023 staan jullie geheel in de schijnwerpers van KOHA.
 In de afgelopen jaren hebben meer dan 1000 kinderen tijdens het Open Podium opgetreden.  En dit jaar worden een aantal deelnemers aan het Open Podium gescout om om te treden tijdens Klassiek op het Amstelveld op zaterdag 16 september 2023.  De selectie gebeurt niet alleen op basis van kwaliteit, maar op basis van variatie in leeftijd, instrument en muziekstuk.

ALLES WAT JE MOET WETEN

JOUW AANMELDING

1.1. De aanmelding voor het Open Podium van Klassiek op het Amstelveld start weer in januari 2023.

lveld staat open voor jonge musici (zowel instrumentalisten als vocalisten) tot en met eenentwintig (21) jaar die hun liefde voor klassieke muziek willen delen met een groot publiek.

1.2. Jonge musici kunnen zich als solist maar ook als ensemble opgeven.

1.3. De inschrijving sluit op 1 juni 2023 om 12:00 uur.
1.4. Inschrijven gebeurt door middel van het inschrijvingsformulier dat hier te vinden is >>

1.5. De inschrijving is geldig bij een compleet ingevuld inschrijvingsformulier met toestemming van de ouder/verzorger en een link naar een zelf opgenomen YouTube-filmpje. Na een succesvolle inschrijving stuurt KOHA een bevestigingsmail.
1.6. Het benodigde YouTube-filmpje bevat een uitvoering door de deelnemer van het stuk dat ook tijdens het Open Podium wordt uitgevoerd en mag maximaal vier minuten duren voor solisten en zeven minuten voor ensembles.
1.7. Aan deelname van het Open Podium is € 35,- verbonden.

SPANNEND…

NU GAAN WE SELECTEREN MAAR HOE?

2.1. Uiterlijk 1 september 2022 worden de deelnemers aan het Open Podium via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht van de selectie.
2.2. In de selectie voor het Open Podium wordt er gelet op instrumentatie, repertoire, leeftijd en muzikaal niveau, om een zo leuk en afwisselend mogelijk programma samen te stellen.
2.3. Het festival wil zoveel mogelijk jonge musici de kans geven om deel te nemen aan het Open Podium, dus de kans op selectie wordt vergroot als twee of meer musici een ensemble vormen.
2.4. Musici die nog niet eerder tijdens het Open Podium hebben opgetreden,
krijgen voorrang.

NOG EEN PAAR BELANGRIJKE ZAKEN

3.1. Alle informatie, in deze tekst opgenomen, dient te worden beschouwd als het reglement voor het Open Podium.
3.2. Voor vragen van praktische en organisatorische aard kan contact opgenomen worden met de organisatie via email: info@klassiekophetamstelveld.nl
3.3. Alle informatie over het Open Podium en het inschrijvingsformulier zijn online te raadplegen via https://klassiekophetamstelveld.nl/koha-open-podium/ 
3.4. Het Open Podium vindt plaats tijdens het festival Klassiek op het Amstelveld op zondag 18 september 2022 in de Amstelkerk in Amsterdam.
3.5. Alle deelnemers gaan bij inschrijving akkoord met het maken van beeld- en geluidopnames voor publicitair gebruik door Klassiek op het Amstelveld en werken hier desgewenst aan mee.
3.6. De naam en het mailadres van de deelnemer wordt bewaard zodat KOHA de deelnemer op de hoogte kan houden van haar activiteiten. Via info@klassiekophetamstelveld.nl kunt u deze gegevens laten verwijderen. De overige gegevens worden een jaar na uitzending van het Open Podium verwijderd.
3.7. De aan ons verstrekte gegevens worden niet verstrekt aan derden.

WIL JE NOG MEER INSPIRATIE

LEUN ACHTEROVER EN GENIET VAN OPEN PODIUM THE MOVIE

BEKIJK HET OPEN PODIUM VAN DE LAATSTE EDITIE

OF LAAT JE INSPIREREN
DOOR ANDEREN

 

 

Contact

Stichting KOHA
Amstelveld 1
1017 JD  Amsterdam

info@klassiekophetamstelveld.nl

Voor PR aanvragen neem contact op met:
syrta@artpublicity.nl

 

ondersteun jong klassiek talent

en word een vriend van koha

                      Copyright KOHA 2022