VRIENDEN VAN KOHA

KEN JE ONS VRIENDENPROGRAMMA AL?

Met Klassiek op het Amstelveld hebben we in de afgelopen 10 jaar zo veel jonge talenten kunnen begeleiden en supporten, dat we inmiddels gegroeid zijn tot een podium voor jong klassiek talent.

Om de jonge musici met hun publiek te verbinden hebben wij een vriendenprogramma in het leven geroepen welk op een duurzame en structurele manier verbinding kan creëren en ook naast het festival impact heeft op de ontwikkelingen van de jonge musici of diegene die het nog moeten worden.

Wil ook jij bijdragen aan onze missie om jonge klassieke talenten een podium te bieden welk niet alleen voor verbinding zorgt, maar ook kansen biedt?

ALS VRIEND VAN KOHA

  • steun je jong klassiek talent met jouw bijdrage
  • houden we je op de hoogte van alle ontwikkelen van de talenten
  • kun je deelnemen aan vrienden borrels & concerten met een musicale bijdrage van jonge klassieke talenten
  • gaat 10% van jouw bijdrage naar een partnerinitiatief binnen Amsterdam welk kinderen steunt die financieel benadeeld zijn en/of geen directe toegang hebben tot muzikale educatie.

HOE WORD IK VRIEND VAN KOHA?

Je wordt vriend vanaf €45*. Door het formulier in te vullen machtig je ons het gekozen bedrag jaarlijks – tot wederopzegging – van je rekening af te schrijven.

Tip: Omdat Stichting KOHA een culturele ANBI-status heeft, kun je de gift voor 100% van uw inkomstenbelasting aftrekken. Hoe dit werkt, lees je hier.

*(We hebben een vanaf bijdrage bepaald, maar mocht je de behoefte voelen om een grotere impact te willen hebben op de muzikale ontwikkeling van jonge klassieke talenten, is dat uiteraard ook mogelijk en van harte welkom)

 

 

Contact

Stichting KOHA
Amstelveld 1
1017 JD  Amsterdam

info@klassiekophetamstelveld.nl

Voor PR aanvragen neem contact op met:
syrta@artpublicity.nl

 

ondersteun jong klassiek talent

en word een vriend van koha

                      Copyright KOHA 2022